טעם העבר

Research output: Contribution to journalArticle

Abstract

אנחנו רגילים להתרשם ממבנים, מחפצים וממלים שנותרו מהעבר, אך האם אפשר גם לטעום מהעבר? חוקרים מאוניברסיטת חיפה הופתעו למצוא עצמות רבות של דג תוכי מים סוף בין שאריות מזון בחפירות שנערכו בנגב וניסו להבין איך אכלו דגים במרחק כה גדול מהים ומה היה טעמם. (מתוך המאמר)
Original languageHebrew
Pages (from-to)48-55
Number of pages8
Journalסגולה
Volume100
StatePublished - 2018

IHP Publications

  • ihp
  • Animal remains (Archaeology)
  • Cooking
  • Eretz Israel -- Antiquities, Byzantine
  • Eretz Israel -- History -- 324-638, Byzantine period
  • Fishes
  • Formulas, recipes, etc
  • Negev (Israel)

Cite this