הפחתת מלח - מגמות ותכניות בעולם

Research output: Contribution to journalArticle

Abstract

מדינות רבות השכילו להבין כי הורדת צריכת המלח במזון היא בעלת ערך בריאותי וכלכלי משמעותי עבורן, ועל כן מדינות העולם נמצאות בשלבים שונים של התארגנות לקראת הורדת כמות המלח במזון. אסטרטגיות מובילות הן אלו אשר משלבות הובלה על ידי הממשל עם שינוי של הכנת המזונות להפחתה של כמות המלח בהם, העלאת מודעות הציבור בדרכים שונות, כולל יישום תוויות בחזית האריזות. (מתוך המאמר).
Original languageHebrew
Pages (from-to)13-15
Number of pages3
Journalמגזין מכון תנובה למחקר
Volume39
StatePublished - 2013

IHP Publications

  • ihp
  • Health promotion
  • Nutrition
  • Salt
  • Sodium
  • מלח מאכל
  • נתרן
  • קידום בריאות
  • תזונה ובריאות

Cite this