Abstract
מדינות רבות השכילו להבין כי הורדת צריכת המלח במזון היא בעלת ערך בריאותי וכלכלי משמעותי עבורן, ועל כן מדינות העולם נמצאות בשלבים שונים של התארגנות לקראת הורדת כמות המלח במזון. אסטרטגיות מובילות הן אלו אשר משלבות הובלה על ידי הממשל עם שינוי של הכנת המזונות להפחתה של כמות המלח בהם, העלאת מודעות הציבור בדרכים שונות, כולל יישום תוויות בחזית האריזות. (מתוך המאמר).
Original language | Hebrew |
---|---|
Pages (from-to) | 13-15 |
Number of pages | 3 |
Journal | מגזין מכון תנובה למחקר |
Volume | 39 |
State | Published - 2013 |
IHP Publications
- ihp
- Health promotion
- Nutrition
- Salt
- Sodium