האם מעמד כלכלי חברתי נמוך משפיע על שימוש בשירותים תזונתיים בקרב טרום סוכרתיים

Research output: Contribution to journalArticlepeer-review

Abstract

המאמר המלא: Endevelt R, Baron-Epel O, Karpati T, Heymann AD. Does low socioeconomic status affect use of nutritional services by pre-diabetes patients? Int J Health Care Qual Assur. 2009; 22(2):157-67. מטרות המחקר היו: 1. לבדוק האם אוכלוסייה המשתייכת למעמד כלכלי חברתי נמוך והזוכה לשירותים מקבילים לאוכלוסיות ממעמד גבוה יותר, במסגרת קופת חולים, תבצע בדיקות לאיתור מוקדם של טרום סוכרת כמו המשתייכים למעמד כלכלי גבוה יותר. 2. כאשר תתגלה טרום סוכרת האם ישתמשו באותה מידה בשרות התזונתי של קופת החולים (מכבי שרותי בריאות). (מתוך המאמר)
Original languageHebrew
Pages (from-to)40
Number of pages1
Journalקידום בריאות בישראל
Volume3
StatePublished - 2010

IHP Publications

  • ihp
  • Nutrition counseling
  • Social integration

Cite this